Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation

Specijalizirani ekonomski portal Poslovni svijet Bosne i Hercegovine (psb.ba) bavi se pružanjem usluga u okviru digitalnog marketinga.

Najveća prednost ove vrste marketinga jeste aktuelnost, odnosno promovisanje poslovnih subjekata po modelu Internet oglašavanja. Veliki broj privrednih subjekata nam je ukazao povjerenje upravo iz razloga što Internet platforma biva supstitut za tradicionalno oglašavanje, te se na ovaj način koristi više promidžbenih kapaciteta a i jednostavnije se dolazi do ciljnog tržišta, odnosno potencijalnih poslovnih klijenata.

Portal psb.ba objavljuje također i vijesti iz ekonomije te sa ovakvim potezom doprinosi svojoj autentičnosti.

Naši ciljevi su veoma jednostavni:
– odvesti marketing na viši nivo i poslovati sa aktuelnim uslovima na tržištu,
– povoljno promovisati klijente i staviti naglasak na domaća preduzeća,
– debirokratizovati oglašavanje i uspostaviti jasniju komunikaciju između kupca i prodavca na tržištu.

Uz sve navedeno objavljujemo konkurse za radna mjesta kako bi građanima omogućili pravovremeno informisanje i takve informacije stavili u žižu aktuelnih dešavanja.

Budite savremeni – ukažite nam povjerenje