Proizvodnja i prodaja PVC i ALU stolarije, sobna unutrašnja vrata

Historijat kompanije

Kompanija Yavuz doo osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu. Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog. To postižemo uvođenjem novih proizvoda u asortiman, prateći trendove u gradnji, certificiranjem proizvoda u ovlaštenim laboratorijima, stalnom edukacijom zaposlenika i odabirom dobavljača koje pokreću iste vrijednosti. U poslu nas vode stručnost, kompetencija i stalna želja za boljim i naprednijim rješenjima za naše klijente.

Misija

Naša misija je pružanje kvalitete i sve što radimo posvećeno je zadovoljstvu naših klijenata. To ostvarujemo proizvodnjom PVC stolarije vrhunske kvalitete koja je u potpunosti prilagođena individualnim potrebama. U poslu nas vode brižnost, kvaliteta i profesionalizam.

Vizija

Cilj nam je postići i održati vodeću poziciju na tržištu PVC stolarije u Bosni i Hercegovini i čitavoj regiji jugositočne Evrope. Naše je mjesto na vrhu jer smo stručni i pouzdani. Profesionalan pristup svakom zadatku i zadovoljstvo naših klijenata naša su konkurentska prednost.

Usluge:

– Besplatno uzimanje mjera na terenu
– Konsultacije i podrška
– Proizvodnja i Ugradnja PVC stolarije
– Proizvodnja i ugradnja svih oblika lučnih otvora
– Proizvodnja i ugradnja komarnika
– Popravka PVC stolarije- popravljamo stolariju koju smo mi proizveli. Popravke mogu biti zamjena okova stolarije, zamjena stakala, zamjena guma za zaptivanje, popravka roletni, popravka rolo komarnika i sve ostale popravke stolarije
– Transport Stolarije- isporučujemo svu našu PVC stolariju na mjesto ugradnje ili na lokaciju po zahtjevu kupca.
– Servisiranje PVC stolarije- Za sve naše proizvode dajemo garanciju u trajanju od pet godina.Naši proizvodi proizvedeni su od najkvalitetnijih materijala, pa je besprijekorno funkcionisanje PVC stolarije zagarantovano kroz dugi niz godina. Ukoliko ipak dođe do nekog kvara ili poteškoća prilikom funkcionisanja, naša ekipa za servisiranje PVC stolarije će doći i otkloniti kvar u najkraćem roku.