Ugostiteljstvo

Restoran brod „SHEHER – la petite cuisine“ na rijeci Savi odiše posebnim šarmom. Koncept moderno uređenog prostora osvaja nenametljivom elegancijom i pozitivnom energijom. Bilo da svratite na kafu, želite da se opustite uz neki koktel ili piće koje osvježava, pružamo Vam priliku da se družite uz prijatan ambijent.

Iz restorana „SHEHER“ stižu ukusi i mirisi, naravno domaće kuhinje kao i raznih ribljih i morskih specijaliteta. Uživaćete uz našu svježu ribu, paste, obrok salate, nezaobilazne specijalitete i neodoljive slastice. Za one koji vole da uživaju na otvorenom, sa pravim znacima lijepog vremena, restoran otvara prostranu, udobnu i lijepo uređenu baštu na obali kao i terasu na samoj rijeci Savi.

Raznovrsna ponuda kuhinje uz prijatno osoblje, ugodnu muziku pružiće Vam mogućnost da uživate sa prijateljima ili porodicom, kao i da obavite važan poslovni sastanak. Restoran „SHEHER – la petite cuisine“ je kruna našeg 40-to godišnjeg bavljenja ugostiteljstvom. Biće nam veoma drago ako ponovo dođete!