Map Pretraži

Pretraži mapu

0.1 km
Pretraži

Djelatnost:
Hotel – ugostiteljstvo

Opis:
Hotel Bakarni lonac smješten je sedam kilometra od centra grada i ispunjava sve uslove za kategoriju “četiri zvjezdice” te je već na spisku Svjetske turističke organizacije, drugi ove klase u Bosni i Hercegovini.

Hotel je idealan za poslovne ljude koji na jednom mjestu imaju sve, a koji su udaljeni svega nekoliko kilometara od centra grada Brčko. U ponudi imamo elegantno uređene i moderno opremljene smještajne jedinice. Pri odabiru lokacije našeg hotela uzeli smo u obzir sve potrebe i interesovanja savremenih poslovnih, svestranih i znatiželjnih osoba koje redovno posjećuju naše komplekse. Blagom izolacijom od urbanog dijela obezbijedili smo apsolutni mir i tišinu u svim dijelovima našeg hotela.

Posvećena pažnja svakom detalju

Vrhunska ekspertiza hotelskog poslovanja rezultirala je brojnim gostima iz raznih krajeva koji se zahvaljujući prijatnom pristupu i posvećenosti naših zaposlenih, u našem hotelu osjećaju kao kod kuće.

Za poslovne potrebe gostiju hotel je opremljen najsavremenijom konferencijskom salom. Veoma smo pažljivi domaćini stoga smo za svaku hotelsku sobu obezbijedili po dva mjesta za parking. U neposrednoj blizini hotela nalazi se naš poznati istoimeni restoran i banket sala. Veoma smo ponosni na to što u ovom biznisu uspijevamo da pomirimo nepomirljivo: visok kvalitet usluge i pristupačne cijene.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

07-00h

Utorak

07-00h

Srijeda

07-00h

Četvrtak

07-00h

Petak

07-00h

Subota

07-00h

Nedjelja

07-00h

Kontaktiraj firmu
Pokaži putanju