Prevoz putnika u linijskom i vanlinijskom saobraćaju.

Firma Krajnović/Laser sa sjedištem u Brčkom osnovana je sada već davne 2000 godine. Osnovna i primarna djelatnost firme je prevoz putnika u linijskom i vanlinijskom saobraćaju. Od samog nastanka Brčkog kao distrikta ova firma je počela sa gradskim linijama gdje je u potpunosti umrežile sve dijelove Brčko-Distrikta. Vozni park firme Krajnović/Laser, kao poznatog brenda danas, broji oko 80 voznih jedinica koja su kapaciteta od 8 do 80 komercijalnih sjedišta. Sa ovakvim voznim parkom i kapacitetima firma može izaći u susret svima koji trebaju bilo kakav vanredni prevoz. Unazad posljednih pet godina vozni park je u potpunosti podmlađen, kako zbog potreba redovnog linijskog, tako i zbog povećanog obima u vanlinijskom prevozu. Dugoročni cilj firme je da svakog dana najkvalitetnije i profesionalno odgovori zahtjevima svojih klijenata. U planu je također nabavka novih voznih jedinica u segmentu gradskog-prigradskog i međunarodnog saobraćaja.

Adresa

Naša adresa: