Ugostiteljstvo

Banket sala

Ukoliko tražite otmjenu salu za promocije, prezentacije, seminare, gala večere, koktele, svadbe… onda je “Gastro centar” pravi izbor za Vas. Naša sala raspolaže kapacitetom do 600 mjesta i parkingom. U prijatnom, klimatizovanom, ambijentu možete obilježavati sve Vama važne događaje, tokom cijele godine.

Iskusni menadžeri spremni su da najraznovrsnije želje i najkreativnije ideje pretvore u realnost, bez obzira da li ljubav krunišete brakom, potpisujute ugovor sa partnerom ili promovišete novi proizvod na tržištu.

Simbioza dobre atmosfere, profesionalne usluge i prilagodljivog prostora garantuje doživljaje za pamćenje i dugo prepričavanje.

U sklopu naše usluge nudimo Vam i hranu, sve vrste domaćih i stranih pića kao i propratni inventar neophodan za Vaše dešavanje (escajg, tanjiri, stolnjaci, salvete) kao i dostavu na željenu adresu. Izbor hrane prilagođen za sve vrste proslava (pečenja, salate, roštilj, plodovi mora, kolači kao i poseban program. Osim ukusa, posebnu pažnju posvećujemo i dekoraciji hrane. U ponudi takođe imamo iznajmljivanje šatora.

Caffe Bar

U sklopu našeg Gastro centra nalazi se i moderno opremljen caffe bar. Svakodnevno možete popiti aromatičnu kafu koja će stimulirati Vaša čula ili prezalogajiti nešto sa dnevnog menija uz dobru muziku. Naš kafić je sjajno mjesto za razgovore i opuštanje uz čašu šampanjca, vina ili koktel.

Takođe ste dobrodošli dovesti svoje društvo na večernju partiju bilijara ili pikada. U ponudi konstantno imamo hladno točeno pivo i različite grickalice i poslastice za Vas i vaše prijatelje.

Vikendima organizujemo razne svirke i nagradne igre za naše goste koje odluče veče provesti u našem kafiću. Posjetite nas u bilo koje doba i uvjerite se u gostoprimstvo naše kuće.