Map Pretraži

Pretraži mapu

0.1 km
Pretraži

Djelatnost:
Frizersko kozmetički salon

Opis: 
“American Style & Beauty”, naziv je novootvorene firme u Brčkom u čijem sastavu posluje frizersko – kozmetički salon te butik sa brendiranom američkom odjećom. American Style & Beauty nalazi se u tržnom centaru “Bingo” u naselju Srpska Varoš, koji raspolaže  parkingom a za sve klijente.

U našem salonu možete naći brendiranu šminku, kao što je Estee Lauder, Cliniqe, Victoria’s Secret i drugi. Salon ljepote namjenjen je za mušku i za žensku populaciju. Pored svih vrsta frizerskih usluga, nudimo i sve kozmetičke usluge kao što su, depilacija, nadogradnja noktiju, pedikir, manikir, masaže.

Ženski frizer
Iz naše ponude izdvajamo:

Profesionalno šminkanje
Osim profesionalnog šminkanja koje nudimo u salonu i koje radimo sa svjetski poznatim markama kao sto su LANCOME, CHANEL, ESTEE LAUDER, DIOR, ATELIER, CLINIQUE i drugi, također vam stojimo na raspolaganju i za ugradnju trepavica. Radimo ekstenzije svilenih trepavica metodom 1 na 1 koje izgledaju potpuno prirodno a mogu da traju i do 2 mjeseca.

Manikir i Pedikir
Za uvijek uredna i nježna stopala nudimo vam tretman pedikira sa flasterima. To je nova metoda uklanjanja tvrdog tkiva sa vaših peta. Dok uživate u udobnosti  salona, naš tim djevojaka će se pobrinuti da vam stopala uvijek izgledaju njegovano. Sam tretman traje pola sata, a u efikasnost tretmana uvjerite se i sami.  Sa nama ste uvijek korak ispred svih!

Masaža
U savremenom načinu života veoma veliku ulogu imaju i masaže. Naime one pored toga što opuštaju mišiće veoma pozitivno djeluju i na smanjenje stresa u organizmu. U našem salonu za vas nudimo sve vrste masaža, kako parcijalne, tako i masaže cijelog tijela. Naša  anticelulit masaža je jedan od jako efikasnih načina uklanjanja celulita. Također vam nudimo i masažu sa vulkanskim kamenjem koja je veoma efikasna kod poboljšanja cirkulacije. To je specijalna vrsta masaže koja ne samo da umiruje nervni sistem nego i poboljšava stanje kod pojedinih reumatskih oboljenja. Uljem nakvašeno kamenje svojim zveckanjem takođe proizvodi umirujući zvuk.

Masaža stopala je takodje nešto što otklanja stres i preko je neophodna svima koji rade naporno i prekovremeno.

 

 

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00 – 21h

Utorak

08:00 – 21h

Srijeda

08:00 – 21h

Četvrtak

08:00 – 21h

Petak

08:00 – 21h

Subota

08:00 – 19h

Nedjelja

08:00 – 19h

Kontaktiraj firmu
Pokaži putanju